Šampon koji će napokon odstraniti sve nečistoće i vašoj kosi dati volumen i sjaj – Recept

0
390
šampon za volumen
šampon za volumen

Šampon koji otklanja sve nečistoće s kože glave, daje volumen kosi, podstiče cirkulaciju i neguje samo dlaku – sve to ćete dobiti ako u najobičniji šampon dodate malo morske soli. Ovo je doslovno spas za najveći problem miliona žena, a to je preterano mašćenje kose i nedostatak volumena.

Većina žena će se složiti da im kosa izgleda najbolje dok su na moru. Tada imamo najviše volumena i prirodne teksture u kosi, a za sve možemo zahvaliti morskoj soli. Ali, zašto biste u 21. veku čekali da idete na more da biste imali savršenu kosu? U svakoj bolje opremljenoj radnji možete da nabavite krupnu morsku so koja čini čuda za kosu!

So možete pomešati s vodom i malo parfema, pa da je koristite kao sprej za teksturu (ukoliko imate valovitu kosu) ili da je dodate u šampon kako biste dobili predivan volumen i onaj škriputav osjećaj skroz čiste kose, piše “24sata“…

Slikovni rezultat za zdrava kosaJedan od najprodavanijih šampona na svetu nastao je upravo tako – ljudi su pomešali bazu za šampon s malo ekstrakta organskog limuna i mnogo soli i dobili su proizvod koji otklanja mrtve ćelije kože, uklanja sve nakupljene nečistoće i čini da kosa ceo dan bude puna volumena i predivnog mirisa.

Ne morate kupovati skupi šampon da biste to postigli – dovoljno je da pomešate malo krupne morske soli, limunovog soka i omljenog šampona i time da perete kosu nekoliko puta sedmično. Rezultati ne mogu a da vas ne oduševe!