Odgovorite na ovo pitanje bez razmišljanja i bićete zapanjeni

0
608
kome biste prvo pomogli
kome biste prvo pomogli

Pogledajte ovu fotografiju i bez mnogo razmišljanja odgovorite ko je osoba kojoj biste najpre pomogli ako biste se našli u ovoj situaciji.


Image source: brightside.me
Osoba # 1

Vi ste dobro odgojeni, sa snažim osećajem za moral i poštovanjem tradicionalnih vrednosti. Problemima uvek pristupate racionalno i nikada ne reagujete a da niste dobro promislili o svojim postupcima. Zbog ovoga vam je ponekad teško prihvatiti nepravdu u svetu. Često vam daju da završavate poslove koji su drugim ljudima dosadni.

Osoba # 2

Vaš izbor ukazuje na to da ste vrlo osjetljvi i da ste više puta u prošlosti bili povređeni. Neretko vam prebacuju da morate skinuti ružičaste naočare i spustiti se na zemlju. Ipak, prijatelji vas obožavaju jer znaju da ćete uvek biti tu za njih.

Osoba # 3

Vi ste neko ko uživa u zabavama, akciji i životu uopšte. Nikada nećete raditi ono što ne morate, već ćete se truditi da u svemu uživate do krajnjih granica. Vi ste prirodni vođa i privlačite ljude oko sebe kao magnet.

Osoba # 4

Vi ste večiti optimista i neko ko uvek posmatra vedru stranu života. Retko se fokusorate na probleme i u stanju ste da sa svima pronađete zajednički jezik. Vrlo ste radoznali i ne podnosite rutinu i kada ste zatvoreni među četiri zida.